Twitter neekeri

James Hirvisaari ❤️✝️ on Twitter: “Taas jälleen kerran …

Taas jälleen kerran neekeri asialla. Kelvottoman mamupolitiikan seurausta. Syyllisinä maamme suvakkinatsiämmät.

Jiri Keronen on Twitter: “Koko “n-sana” on äärimmäisen epä …

Ei se asia muutu miksikään sillä, että sanasta tehdään Voldemort, jota ei saa nimetä. Pelkkää taikauskoista sanamagiaa. #neekeri. Translate Tweet.

Tuomas Enbuske on Twitter: “Nimimerkki Neekeri Muna …

Nimimerkki Neekeri Muna alkoi juuri seurata minua #Twitter:issä. Jotenkin on sellainen kutina, että nyt syntyy älykkäitä keskusteluja! Translate Tweet.

Fieni Kaarifade on Twitter: “Viimeisiä viedään: neekeri …

Viimeisiä viedään: neekeri, neekeri, #neekeri. #vapaus #sananvapaus. Translate Tweet. 7:07 PM · Jan 9, 2021 from Vantaa, Suomi·Twitter for iPhone.

Unna Nuuni on Twitter: “Trending in Finland: #neekeri https …

23.11.2021 — Eihän neekeri tarkoita muuta kuin musta. Juontaa latinan niger sanasta, joka tarkoittaa nimenomaan musta. Kulkenut kait jonkin latinansukuisen …

Arman Alizad on Twitter: “”Äitini on enkeli ja isäni on …

“Äitini on enkeli ja isäni on neekereiden kuningas.Jonain päivänä minusta tulee neekeriprinsessa” – Peppi Pitkätossu Mä rakastan näitä ❤️ .

MariK@llio on Twitter: “NEEKERI NEEKERI NEEKERI …

4.3.2021 — Aina välillä kiehuu yli. Nyt on taas hyvä mieli. Tietysti aina parempi jos joku cancel-woke-rynnäkkölehmä tästä loukkaantuisi….

Sami Kuusela al Twitter: “Nisti on nykyajan neekeri. Tulee …

Nisti on nykyajan neekeri. Tulee mieleen, kun niin monen mielestä huumeongelmaisen saa näköjään tappaa. Seuraavaksi köyhät? Rumat? Tyhmät? Tradueix el tuit.

Heléna Snellman on Twitter: “Onko neekeri mainoksessa …

9.12.2020 — Mainosten perseilyhän on jo yhtä säännöllistä kuin natsidokumentti Ylellä. Toivottavasti käy omaan nilkkaan, kuten ruotsalaisilla rättikaupoilla …

Jyri Paavilainen on Twitter: “@karhunelamaa @Valavuori Tai …

Mä en tiennyt, että käsite “homo” on määriteltävissä niin tarkasti, että sen voi toistaa täydellisesti. … Tai pikemminkin (anteeksi ranskani) neekerein neekeri?

Keywords: twitter neekeri