Sakky sähköposti kirjautuminen

Kirjaudu sisään – Savon ammattiopisto

Kirjaudu sisään | Savon ammattiopisto

Kirjaudu sisään(aktiivinen välilehti) · Palauta salasanasi. Username. Syötä käyttäjätunnuksesi sivustolle Savon ammattiopisto. Salasana.

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään. HUOMIO! Käytä kirjautumiseen sähköpostiosoitetta, opiskelijat: esim. p98765@edu.sakky.fi / henkilökunta: etunimi.sukunimi@sakky.fi.

Savon ammattiopisto

Sakky-sähköposti · Wilma · Lounaslistat · Moodle · Kampukset · Intra · Wilman koulutuskalenterinäkymä · Sakky Eshop · Yhteystiedot · Anna palautetta.

Verkko-opiskelu – Savon ammattiopisto

Verkko-opiskelu | Savon ammattiopisto

Kirjaudu Moodleen käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi. … Samasta kohdasta voit lähettää sähköpostiisi myös mobiilisovelluksen latauslinkin.

Verkko on yksi oppimisympäristöistämme.

Wilmalla uusi osoite – Savon ammattiopisto

Wilmalla uusi osoite | Savon ammattiopisto

19.11.2020 — Etsi sakky.inschool.fi. 5. Kirjaudu sovellukseen käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi. 6. Jos olet unohtanut salasanasi, mene osoitteeseen …

Opiskelijahallinnon ohjelmisto on siirretty SaaS-ympäristöön!

Log in | Savo Vocational College – Savon ammattiopisto

Log in | Savo Vocational College

Sakky-sähköposti · Wilma · Lounaslistat · Moodle · Kampukset · Intra · Wilman koulutuskalenterinäkymä · Sakky Eshop · Yhteystiedot · Anna palautetta.

MOODLE SAKKY FI — INPUT | Savon ammattiopisto

1.8.2022 — Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

MOODLE SAKKY FI — INPUT | Savon ammattiopisto. Savon koulutuskeskus edistää ihmisten hyvinvointia ja parantaa Pohjois-Savon seudun kuntien elinvoimaa koulutuksen kautta. Tarjoamme koulutusta Pohjois-Savon seudulla ja tavoitteenamme on, että koulutus on kaikkien saatavilla – taustasta ja iästä riippumatta. Tarjoamme lukion koulutusta kaikille kouluttamisesta ja itsensä kehittämisestä kiinnostuneille. Toisen asteen koulutuksen lisäksi tarjoamme laajan valikoiman palveluita niin yksityishenkilöille kuin yhteisöillekin.

MOODLE SAKKY — INPUT | Savon ammattiopisto

21.8.2022 — Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

MOODLE SAKKY — INPUT | Savon ammattiopisto. Savon koulutuskeskus edistää ihmisten hyvinvointia ja parantaa Pohjois-Savon seudun kuntien elinvoimaa koulutuksen kautta. Tarjoamme koulutusta Pohjois-Savon seudulla ja tavoitteenamme on, että koulutus on kaikkien saatavilla – taustasta ja iästä riippumatta. Olemme yksi Suomen suurimmista toisen asteen koulutuksen tarjoajista. Savon Koulutuskeskuksen muodostavat Savon ammattiopisto ja Varkauden lukio. Tarjoamamme koulutus on suomeksi.

Wilmaan kirjautuminen – Wilma – Savon ammattiopisto ja …

Wilmaan kirjautuminen – Wilma – Savon ammattiopisto ja Varkauden lukio

Seuraavien oppilaitosten tiedotteista osan pystyy lukemaan kirjautumatta sisään: … Jos opiskelija unohtaa salasanan, apua saa: opiskelijapalvelut@sakky.fi …

Unohditko salasanasi? – Wilma Sakky

Unohditko salasanasi? – Wilma – Savon ammattiopisto ja Varkauden lukio

Saat sähköpostiisi viestin, jossa on linkki sivulle, jolla salasana vaihdetaan. Sähköpostiosoite. Käyttäjätunnus.

Keywords: sakky sähköposti kirjautuminen