Otetaan yhdet twitter

Teemu Potapoff on Twitter: “Uutta Otetaan yhdet! – Twitter

28.5.2020 — Uutta Otetaan yhdet! -jaksoa tarjolla YouTubessa. Mä ja. @RenneKorppila. pölistään omiamme. Katso ja klikkaa tili haltuun!

Uživatel Teemu Potapoff na Twitteru: „Uusi Otetaan yhdet!

Uusi Otetaan yhdet! -jakso ulkona! Tällä viikolla puhuimme mm. lyhyiden miesten taakasta, kehonkuvasta ja sen vääristymisestä ja masennuksesta.

Teemu Potapoff on Twitter: “Teemu, millaista on tehdä Otetaan …

Teemu, millaista on tehdä Otetaan yhdet! -podcastia. @RenneKorppila. ‘n kanssa? Varmasti tosi palkitsevaa, kun vastapuolella on kivenkova ammattilainen.

Teemu Potapoff en Twitter: “Tuuttaamme taas tänään ulinaa …

Tuuttaamme taas tänään ulinaa bittiavaruuteen Otetaan yhdet! -podcastin muodossa. Mun ja. @RenneKorppila. ‘n eli Repe-sedän live nähtävissä meikän …

Renne Korppila (@RenneKorppila) / Twitter

Tweets & replies … Twitterin kokkikolmoset huomio: onko peuran rintapalalle paras valmistustapa pitkä … Teemu, millaista on tehdä Otetaan yhdet!

Teemu Potapoff on Twitter: “Can relate. #käki https://t.co …

Hyvä ku muistutit. Pittää tehä nisua. … Jeesuksen SS-joukot tulee.

Teemu Potapoff on Twitter: “Huomenna @RenneKorppila’n ja …

‘n ja allekirjoittaneen Otetaan yhdet -podcastissa haastattelussa juuri KRP:n hoteista vapautettu maskikeisari Onni Sarmaste.

Teemu Potapoff no Twitter: “@LeksaRNC ” / Twitter

Ajatella, että pastorismiestä noin kovasti naurattaa tuollainen luokaton lohkaisu uhraamisesta. Joka on selvää kiusaamista, mutta näköjään saa tykkäyksiä, …

Twitter 上的 Teemu Potapoff:”Teemu, millaista on tehdä …

Teemu, millaista on tehdä Otetaan yhdet! -podcastia. @RenneKorppila. ‘n kanssa? Varmasti tosi palkitsevaa, kun vastapuolella on kivenkova ammattilainen.

Keywords: otetaan yhdet twitter