Kakola Ravintola: Turkulaisen lounaan ja hotellin tyyssija Ravintola Rubenin yhteydessä

Kakola Ravintola, joka sijaitsee Turussa Kakolankadulla 14, on paikallinen lounasravintola, joka tarjoaa herkullista turkulaista ruokaa. Se on myös osa Hotelli Kakolaa, ja se sijaitsee Ravintola Rubenin vieressä.

Turkulaisen ruokakulttuurin helmi

Kakola Ravintola on ehdoton käyntikohde kaikille, jotka haluavat kokea turkulaisen ruokakulttuurin parhaimmillaan. Ravintolan menu tarjoaa laajan valikoiman perinteisiä turkulaisia herkkuja, jotka on valmistettu tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista.

Ravintolan päivittäin vaihtuva lounasmenu pitää sisällään monipuolisen valikoiman erilaisia makuja. Voit valita esimerkiksi herkullisen keiton, salaatin tai pääruoan, joka tarjoillaan tuoreiden kasvisten ja valitsemasi proteiinin kanssa. Kaikki ruoat ovat herkullisen makuisia ja täyttäviä, ja ne sopivat niin lihaa syöville kuin kasvisruokaa suosivillekin.

Kakola Ravintola on suosittu lounaspaikka paikallisille asukkaille ja työssäkäyville sekä matkailijoille. Ravintola on auki arkipäivisin ja tarjoaa hyvän vaihtoehdon kiireisen päivän lounaalle. Sen viihtyisä ja rento ilmapiiri tekee siitä täydellisen paikan nauttia hyvästä ruoasta ja seurasta.

Hotelli Kakola: Majoitus yläilmoissa

Hotelli Kakola tarjoaa ainutlaatuisen majoituskokemuksen Turun Kakolankadulla. Se sijaitsee historiallisessa Kakolan vankilarakennuksessa, joka on kokenut täydellisen muodonmuutoksen tyylikkääksi hotelliksi. Hotellin yläkerroksista avautuu upea näköala koko kaupungin ylle.

Ravintola Rubenin yhteydessä toimiva Kakola Ravintola on hotellin vieraiden ja kaupunkiin saapuvien asiakkaiden suosikki lounaspaikka. Voit nauttia herkullisesta lounaasta hotellihuoneesi kautta tilaamalla tai poiketa ravintolassa itsessään. Ravintolan tunnelma on rento ja palvelu erinomaista, mikä tekee lounashetkestä entistäkin miellyttävämmän.

Tule kokemaan turkulainen ruokaelämys Kakola Ravintolassa

Jos olet matkalla Turkuun ja kaipaat aitoa turkulaista ruokakulttuuria, suuntaa Kakola Ravintolaan nauttimaan herkullisesta lounaasta. Ravintolan yhteydessä toimiva hotelli tarjoaa viihtyisän majoituksen historiallisessa ympäristössä.

Kakola Ravintola ja Hotelli Kakola ovat oiva valinta niin liike- kuin lomamatkaajille, jotka arvostavat korkealaatuista ruokaa ja tyylikästä majoitusta. Tule kokemaan turkulainen ravintolaelämys ja nauti herkullisesta ruoasta Ravintola Rubenin yhteydessä sijaitsevassa Kakola Ravintolassa.

Ofte stillede spørgsmål

Missä sijaitsee Kakola Ravintola?

Kakola Ravintola sijaitsee Kakolankatu 14:ssä.

Mitkä ovat Ravintola Rubenin aukioloajat?

Ravintola Rubenin aukioloajat vaihtelevat. Kannattaa tarkistaa ravintolan verkkosivuilta.

Onko Hotelli Kakola kävelymatkan päässä?

Kyllä, Hotelli Kakola sijaitsee kätevästi lähellä muita Kakolan alueen nähtävyyksiä.

Mitä turkulaisia lounasvaihtoehtoja löytyy Kakolasta?

Kakolan alueelta löytyy useita ravintoloita, joissa tarjotaan herkullista turkulaista lounasta.

Onko Kakola Ravintolassa lapsiystävällisiä annoksia?

Kyllä, Kakola Ravintolassa on lapsille sopivia annoksia.

Tarjoaako Ravintola Ruben myös take away -palvelua?

Kyllä, Ravintola Ruben tarjoaa myös take away -palvelua.

Onko Hotelli Kakolassa sauna?

Kyllä, Hotelli Kakolassa on saunatilat vieraiden käytettävissä.

Onko Kakolan alueella ilmaista pysäköintitilaa?

Kakolan alueella on rajoitettu määrä ilmaista pysäköintitilaa. Suosittelemme tarkistamaan pysäköintimahdollisuudet etukäteen.

Onko Kakola Ravintola helppokulkuinen pyörätuolilla liikkuville?

Kyllä, Kakola Ravintola on esteetön ja soveltuu hyvin pyörätuolilla liikkuville.

Voiko Hotelli Kakolaan tehdä pöytävarauksen?

Kyllä, Hotelli Kakolaan voi tehdä pöytävarauksen. Suosittelemme varaamaan pöydän etukäteen.

Artiklen Kakola Ravintola: Turkulaisen lounaan ja hotellin tyyssija Ravintola Rubenin yhteydessä har i gennemsnit fået 3.1 stjerner baseret på 23 anmeldelser