Jysk Kaari: Myymälät, aukioloajat ja tarjoukset Helsinki-Kaarinalaisille

Jysk on suuri kodintekniikan ja huonekalujen vähittäiskauppaketju, joka palvelee asiakkaita ympäri Suomea. Jysk Kaari on yksi Jyskin myymälöistä, joka tarjoaa korkealaatuisia tuotteita ja erinomaista asiakaspalvelua Helsingissä ja Kaarinassa.

Myymälät ja aukioloajat

Jysk Kaari sijaitsee Kaaren kauppakeskuksessa Helsingissä, osoitteessa Kantelettarentie 1. Kauppa on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10.00 – 20.00, lauantaisin klo 10.00 – 18.00 ja sunnuntaisin klo 12.00 – 18.00. Myymälässä on aina ammattitaitoinen henkilökunta valmiina auttamaan sinua löytämään tarvitsemasi tuotteet ja vastaamaan kysymyksiisi.

Tuotevalikoima ja tarjoukset

Jysk Kaarista löydät laajan valikoiman erilaisia kodintekniikan ja huonekalujen tuotteita, kuten sängyt, patjat, sohvat, ruokapöydät, tuolit, matot ja paljon muuta. Jysk tunnetaan laadukkaista tuotteistaan ja kohtuuhintaisista hinnoistaan.

Jysk Kaari tarjoaa myös säännöllisesti erilaisia tarjouksia ja kampanjoita. Seuraamalla Jyskin verkkosivuja tai vierailemalla myymälässä voit saada tietoa ajankohtaisista tarjouksista ja hyödyntää niitä hankkiessasi uusia kodintuotteita. Jyskillä on usein myös erikoistarjouksia kanta-asiakkailleen.

Muita liikkeitä Kaaren kauppakeskuksessa

Kaaren kauppakeskus tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia kauppoja ja palveluita. Sinne on helppo poiketa ostoksille Jyskin lisäksi. Esimerkiksi Top Sport myymälä tarjoaa laajan valikoiman urheiluvälineitä ja urheiluvaatteita, jotka sopivat niin harrastelijoille kuin ammattilaisillekin.

Top Sportin aukioloajat

Top Sport on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10.00 – 20.00, lauantaisin klo 10.00 – 18.00 ja sunnuntaisin klo 12.00 – 18.00. Myymälästä löydät kaiken tarvittavan urheiluun liittyen, oli kyseessä sitten lenkkeily, jalkapallo, jääkiekko tai mikä tahansa muu laji.

Kaaren kauppakeskuksen muut liikkeet

  • Musti ja Mirri
  • HEMA
  • KappAhl
  • XXL
  • GameStop

Kaaren kauppakeskuksen aukioloajat

Kaaren kauppakeskus on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10.00 – 20.00, lauantaisin klo 10.00 – 18.00 ja sunnuntaisin klo 12.00 – 18.00. Sunnuntaisin osa liikkeistä voi olla suljettuna tai avoinna rajoitetusti.

Yhteenveto

Jysk Kaari tarjoaa laadukkaita kodintuotteita ja erinomaista asiakaspalvelua kaikille Helsinki-Kaarinalaisille. Myymälässä on laaja valikoima erilaisia tuotteita hyvillä hinnoilla ja säännölliset tarjoukset houkuttelevat asiakkaita löytämään uusia kodin sisustusratkaisuja. Lisäksi Kaaren kauppakeskus tarjoaa monipuolisen valikoiman muita liikkeitä ja palveluita, joten sinne kannattaa piipahtaa ostoksille!

Ofte stillede spørgsmål

Mikä on Jysk Kaari?

Jysk Kaari on Jysk-myymälä, joka sijaitsee Kaarina-kauppakeskuksessa.

Mitkä ovat Jysk Kaarinan aukioloajat?

Jysk Kaarinan aukioloajat vaihtelevat, mutta yleensä se on avoinna maanantaista sunnuntaihin klo 10-20.

Missä on Jysk-myymälä Helsingissä?

Jyskilla on useita myymälöitä Helsingissä. Voit tarkistaa tarkat sijainnit Jyskin verkkosivuilta.

Milloin Jysk-myymälät ovat avoinna?

Jysk-myymälöiden aukioloajat vaihtelevat, mutta yleensä ne ovat avoinna maanantaista lauantaihin klo 10-20 ja sunnuntaisin klo 12-18.

Mitkä muut myymälät sijaitsevat Kaari-kauppakeskuksessa?

Kaari-kauppakeskuksessa on useita myymälöitä, kuten Top Sport.

Missä muissa liikkeissä voin käydä Kaari-kauppakeskuksessa?

Kaari-kauppakeskuksessa on monia liikkeitä, kuten vaatekauppoja, elektroniikkaliikkeitä ja ravintoloita.

Millaisia tarjouksia Jyskillä on tällä hetkellä?

Jyskillä on usein erilaisia tarjouksia, kuten alennettuja hintoja kodin sisustustuotteista. Voit tarkistaa ajankohtaiset tarjoukset Jyskin verkkosivuilta.

Onko Jysk-myymälä Helsingissä helppo löytää?

Jysk-myymälöiden sijainti Helsingissä vaihtelee, mutta ne sijaitsevat yleensä hyvien kulkuyhteyksien varrella ja ovat helposti löydettävissä.

Milloin Kaari-kauppakeskuksen liikkeet ovat avoinna?

Kaari-kauppakeskuksen liikkeiden aukioloajat vaihtelevat, mutta ne ovat yleensä avoinna maanantaista lauantaihin klo 10-21 ja sunnuntaisin klo 12-18.

Mitkä ovat Jysk Kaarinan tarjoukset tällä hetkellä?

Jysk Kaarinan tarjoukset vaihtelevat, mutta voit tarkistaa ajankohtaiset tarjoukset Jyskin verkkosivuilta tai käymällä myymälässä.

Artiklen Jysk Kaari: Myymälät, aukioloajat ja tarjoukset Helsinki-Kaarinalaisille har i gennemsnit fået 3.5 stjerner baseret på 9 anmeldelser